Αναζήτηση Tags

Συμπληρώστε λέξη ή φράση

Σύνθετη Αναζήτηση

 

Κίονας από πορφυρίτη στο Φόρο του Κωνσταντίνου (Çemberlitaş sütunu) / Κωνσταντινούπολη (9 Θέματα)

Ο κίονας του Κωνσταντίνου.

περισσότερα


Νομίσματα του αρχαίου Βυζαντίου. Ο οβελίσκος του Θεοδοσίου και ο Τρικάρηνος Όφις ή Τρίποδας των Πλαταιών από τους Δελφούς στην πλατεία του Ιπποδρόμου (At Meydan), σημερινή πλατεία του Σουλτάν Αχμέτ στην Κωνσταντινούπολη. Ο κίονας του Κωνσταντίνου (Çemberlitaş sütunu).

περισσότερα


Ο Κίονας του Κωνσταντίνου στον ομώνυμο Φόρο (σήμερα πλατεία Τσεμπερλίτας) στην Κωνσταντινούπολη.

περισσότερα


O "τρικάρηνος όφης", η χάλκινη βάση που στήριζε τον χρυσό τρίποδα των Πλαταιών από το ιερό του Απόλλωνα στους Δελφούς, στην πλατεία του Ιπποδρόμου (At Meydan), σημερινή πλατεία του Σουλτάν Αχμέτ στην Κωνσταντινούπολη. Ο κίονας από πορφυρίτη λίθο στον αρχαίο Φόρο του Κωνσταντίνου. Ο κίονας του Μαρκιανού. Σχέδια από την έκδοση του G.Wheler.

περισσότερα


Α. Ο κίονας του Κωνσταντίνου (Çemberlitaş sütunu). Β. Ο οβελίσκος του Θεοδοσίου. C.  O "τρικάρηνος όφης", η χάλκινη βάση που στήριζε τον χρυσό τρίποδα των Πλαταιών από το ισερό του Απόλλωνα στους Δελφούς, στην πλατεία του Ιπποδρόμου (At Meydan), σημερινή πλατεία του Σουλτάν Αχμέτ στην Κωνσταντινούπολη. D. Ο κίονας του Αρκαδίου στο Αβράτ Παζάρι της Κωνσταντινούπολης (Αρχαίο Φόρο του Αρκαδίου).

περισσότερα


Ο κίονας από πορφυρίτη στον Φόρο του Κωνσταντίνου, σήμερα πλατεία Τσεμπερλίτας. Στο βάθος διακρίνεται το τέμενος του Κεπρουλού Μεχμέτ Πασά.

περισσότερα


O Κίονας από πορφυρίτη στο Φόρο του Κωνσταντίνου, σήμερα πλατεία Τσεμπερλίτας, στην Κωνσταντινούπολη.

περισσότερα


O "τρικάρηνος όφης", η χάλκινη βάση του χρυσού τρίποδα των Πλαταιών από το ιερό του Απόλλωνα στους Δελφούς, στην πλατεία του Ιπποδρόμου στην Κωνσταντινούπολη. Ο κίονας από πορφυρίτη λίθο στον αρχαίο Φόρο του Κωνσταντίνου στην Κωνσταντινούπολη. Ο κίονας του Μαρκιανού στην Κωνσταντινούπολη.

περισσότερα


O Κίονας από πορφυρίτη στο Φόρο του Κωνσταντίνου, σήμερα πλατεία Τσεμπερλίτας, στην Κωνσταντινούπολη.

περισσότερα