Οθωμανικός στρατός (205 Θέματα)
Η ανάπτυξη του χριστιανικού και του οθωμανικού στόλου κατά τη ναυμαχία της Ναυπάκτου , τον Οκτώβριο του 1571.
Οι στολές του οθωμανικού στρατού ύστερα από την κατάργηση του σώματος των Γενιτσάρων το 1826, στα πλαίσια της ανανέωσης του οθωμανικού στρατού από τον Σουλτάνο Μαχμούντ Β΄.
Άποψη της Κωνσταντινούπολης από τον πύργο του Λεάνδρου, κοντά στη Χαλκηδόνα, το σημερινό Καντί Κιόι. Στο πρώτο επίπεδο αυτοκρατορικές λέμβοι αναχωρούν από το Ανάκτορο Τοπ Καπί. Στη μία διακρίνεται ο Σουλτάνος, ενώ στην άλλη Οθωμανοί Πρίγκιπες.
Άποψη του βορείου κλίτους της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Στα δεξιά διακρίνεται η μία από τις δύο μαρμάρινες ελληνιστικές υδρίες από την Πέργαμο, οι οποίες μεταφέρθηκαν στην Αγία Σοφία στα χρόνια του Σουλτάνου Μουράντ Γ΄.
Άποψη του βορείου κλίτους της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης. Στο βάθος διακρίνεται ο εσωνάρθηκας, ενώ στα αριστερά ο Μεγάλος Βεζίρης σε ώρα προσευχής.
Άποψη της Αυτοκρατορικής (Σουλτανικής) εξέδρας στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης. Η εξέδρα αυτή ήταν τοποθετημένη μεταξύ των κιόνων από την Έφεσο και το Μιχράμπ.
Άποψη της Αυτοκρατορικής (Σουλτανικής) εξέδρας στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης. Η εξέδρα αυτή ήταν τοποθετημένη μεταξύ του Μιχράμπ και των κιόνων από την Έφεσο που έφερε στην πρωτεύουσα ο Ιουστινιανός Α΄.
Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης: Άποψη του δυτικού τμήματος του υπερώου, όπου υπήρχε και ο θρόνος του βυζαντινού αυτοκράτορα.
Άποψη των μαυσωλείων των Σουλτάνων Μουράντ Γ΄, Σελίμ Α΄, Μεχμέντ Γ΄και Μουσταφά Α΄στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.
Άποψη της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη ύστερα από την αναστήλωση του μνημείου από του αδελφούς Φοσάτι στα 1847.