Βιέννη (12 Θέματα)
Ο ναός της Ρώμης και του Αυγούστου στη Βιέν της Γαλλίας.
Χάρτης της Βιέννης και των τειχών της, 1566.
Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου στη Βιέννη.
Σταυρός στις άκρες του οποίου έχει τοποθετηθεί η ημισέληνος. Τέτοιοι σταυροί συναντώνται, κατά τον συγγραφέα, στις εκκλησίες των επαρχιών της Ουγγαρίας, οι οποίες πληρώνουν φόρο υποτέλειας στον Σουλτάνο. Τα σύμβολα της Οθωμανικής σημαίας, το αστέρι και η ημισέληνος, πάνω στον σταυρό του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Στεφάνου στη Βιέννη.
Οθωμανικά στρατεύματα στρατοπεδεύουν έξω από τη Βιέννη. (Δεύτερη Πολιορκία της Βιέννης, 1683).
Η Δεύτερη Πολιορκία της Βιέννης (1683): Δυνάμεις της Ιερής Συμμαχίας, Πολωνοί και Αυστριακοί, επιτίθενται στα οθωμανικά στρατεύματα.
Η Δεύτερη πολιορκία της Βιέννης (1683): Δυνάμεις της Ιερής Συμμαχίας (Πολωνοί με επικεφαλής τον Ιωάννη Σομπιέσκι) αποκρούουν τα οθωμανικά στρατεύματα από τα τείχη της πόλης.
Ο Βασιλιάς των Αψβούργων Λεοπόλδος Α΄ εισέρχεται θριαμβευτής στη σκηνή του Μεγάλου Βεζίρη Καρά Μουσταφά Πασά, εμπνευστή της Δεύτερης Πολιορκίας της Βιέννης.
Προσωπογραφία του Βασιλιά των Αψβούργων Λεοπόλδου Α΄, γύρω από τον οποίο συσπειρώθηκαν τα χριστιανικά κράτη της κεντρικής Ευρώπης κατά τη Δεύτερη Πολιορκία της Βιέννης από τους Οθωμανούς.
Άποψη της Βιέννης και του νησιού Λεοπόλτσταντ (σήμερα τμήμα της πόλης).
Άποψη της πόλης Νόισταντ στα νότια της Βιέννης (σήμερα Βίνερ Νόισταντ), ενός από τα κυριότερα οχυρά κατά τη Δεύτερη Πολιορκία της Βιέννης.
Άποψη της Βιέννης από τα νοτιοανατολικά.