Δίδυμα (Didim) (17 Θέματα)
Θραύσμα από την επίστεψη που βρίσκεται στα συσσωρευμένα ερείπια στη βορειοδυτική γωνία του ναού του Απόλλωνα στα Δίδυμα (Μικρά Ασία).
Πλάγια όψη, άνοψη και τομές κιονοκράνου από τον ναό του Απόλλωνα στα Δίδυμα (Μικρά Ασία). Επιστύλιο του σηκού με τη ζωφόρο. Περίγραμμα του έλικα.
Πλάγια όψη, άνοψη και τομές κιονοκράνου από τον ναό του Απόλλωνα στα Δίδυμα (Μικρά Ασία). Επιστύλιο του σηκού με τη ζωφόρο.
Ζωφόρος με ανάγλυφους γρύπες και λύρες, απεικόνιση και τομές κορινθιακού κιονοκράνου, κυμάτιο από τον ναό του Απόλλωνα στα Δίδυμα (Μικρά Ασία).
Επιγραφή βουστροφηδόν, την οποία κατέγραψε ο Ουίλιαμ Γκέλ από θρόνο αγάλματος στην Ιερά Οδό των Διδύμων, τον δρόμο που οδηγούσε από τη θάλασσα στον Ναό του Απόλλωνα στα Δίδυμα. Επιγραφή από κράνος στην Αρχαία Ολυμπία, αφιέρωμα της πόλης των Συρακουσών. Ο Γουίλιαμ Ληκ την παραθέτει για να δείξει πώς σε δωρικές επιγραφές χρησιμοποιείται η κράση των φωνηέντων προκειμένου η επιγραφή να καταλήγει σε δακτυλικό εξάμετρο.
Παράθεση κατόψεων αρχαίων ναών με κύριο στόχο τη σύγκριση των μεγεθών τους. Ο ναός της Άρτεμης στην Έφεσο (1), το Ηραίο της Σάμου (2), το ιερό του Απόλλωνα στα Δίδυμα (3), ο ναός της Αρτέμιδας στις Σάρδεις (4), ο ναός της Αρτέμιδας Λευκοφρυηνής στη Μαγνησία του Μαιάνδρου, (5), ο ναός του Διονύσου στην Τέω (6), ο ναός της Αθηνάς Πολιάδος στην Πριήνη (7) (ιωνικός ρυθμός), ναός του Ακράγαντα (1) και του Σελινούντα (2), (δωρικός ρυθμός), ο ναός του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα (κορινθιακός ρυθμός) και ο Παρθενώνας (δωρικός ρυθμός).