Αναζήτηση Tags

Συμπληρώστε λέξη ή φράση

Σύνθετη Αναζήτηση

 

Μεγάλοι Μάγιστροι (13 Θέματα)

Οθωμανοί απεσταλμένοι στον Μεγάλο Μάγιστρο της Ρόδου.

περισσότερα


Ο Σουλτάνος συνομιλεί με τον Μεγάλο Μάγιστρο της Ρόδου.

περισσότερα


Οικόσημα και ανάγλυφα από τα τείχη της Ρόδου. Ανάγλυφο του Αγίου Πέτρου, της Αγίας Αικατερίνης και του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. Επιγραφή που μνημονεύει την ανέγερση της Θαλασσινής πύλης από τον Μεγάλο Μάγιστρο Pierre d'Aubusson.

περισσότερα


Άποψη του εσωτερικού της πύλης ντ' Αμπουάζ στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

περισσότερα


Εσωτερικό του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

περισσότερα


Άποψη της Ρόδου από το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου έως τον πύργο Ναγιάκ.

περισσότερα


Τοιχογραφία στην οποία ο ιππότης Ντιεντονέ ντε Γκοζόν (Dieudonné de Gozon), μετέπειτα Μεγάλος Μάγιστρος, έχει σκοτώσει τον δράκο με τη βοήθεια των δύο σκυλιών του. Ο Rottiers αναφέρει ότι είδε το ψηφιδωτό σε οικία στην παλαιά πόλη.

περισσότερα


Ο τάφος του Μεγάλου Μαγίστρου Robert de Julliac, στην εκκλησία των Φραγκισκανών που είχε μετατραπεί σε τζαμί, στο ίδιο συγκρότημα με τα δημοτικά λουτρά της Ρόδου (Γενί Χαμάμ). Οθωμανοί ετοιμάζονται για την προσευχή τους.

περισσότερα


Θυρεοί του Φιλίππου της Βουργουνδίας, που χρηματοδότησε το φρούριο του Αγίου Νικολάου, του μεγάλου Μαγίστρου Piero Raimondo Zacosta (Pere Ramon Sacosta) και του μηχανικού του, από το φρούριο του Αγίου Νικολάου. Ανάγλυφο του Αγίου Νικολάου από το ίδιο φρούριο. Θυρεός του Μεγάλου Μαγίστρου Roger du Pin από την Οδό των Ιπποτών. Επιγραφή από τον κήπο της Ωβέρνης («Μακάριος ἀνήρ, ὃς οὐκ ἐπορεύθη ἐν βουλῇ ἀσεβῶν καὶ ἐν ὁδῷ ἁμαρτωλῶν οὐκ ἔστη καὶ ἐπὶ καθέδρᾳ λοιμῶν οὐκ ἐκάθισεν.» (Ψαλμοί Α, 1)). . Αρχαία αγάλματα που βρίσκονταν στην είσοδο του κήπου της Ωβέρνης.

περισσότερα


Φανταστική αναπαράσταση της Λότζιας του Αγίου Ιωάννη στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Ο ιππότης Louis de Craon ανακοινώνει στον Μεγάλο Μάγιστρο Pierre d'Aubusson την έλευση του οθωμανικού στόλου του Μωάμεθ Β΄(1480).

περισσότερα


Ο τάφος του Μεγάλου Μαγίστρου Fabrice Caretti στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στη Ρόδο.

περισσότερα


Άποψη της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου. Στα δεξιά διακρίνεται ο Πύργος Ναϊγιάκ που υψώθηκε την εποχή του Μεγάλου Μαγίστρου του Τάγματος των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη, Φιλιμπέρ ντε Ναϊγιάκ, (αρχές 15ου αι.) δίπλα από την Πύλη του Αγίου Παύλου και γκρεμίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα.

περισσότερα


Ο Μεγάλος Μάγιστρος του Τάγματος του Αγίου Ιωάννη και άλλοι Ιππότες του Τάγματος στη Ρόδο.

περισσότερα