Αναζήτηση Tags

Συμπληρώστε λέξη ή φράση

Σύνθετη Αναζήτηση

 

Χανς Τζάκομπ Μπρόινιγκ (Hans Jacob Breüning) (17 Θέματα)

Προμετωπίδα. Προσωπογραφία του συγγραφέα Χανς Γιάκοπ Μπρόινινγκ σε ηλικία 58 ετών, πλαισιωμένη από αλληγορική παράσταση της Αλήθειας που υπερνικά τη Συκοφαντία και τον Φθόνο.

περισσότερα


Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon με τις ενδυμασίες που φορούσαν στο ταξίδι με το πλοίο από τη Βενετία στην Κωνσταντινούπολη.

περισσότερα


Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Carlier de Pinon με τις ενδυμασίες που φορούσαν στην Αλβανία και στην Ελλάδα (σύνθεση ελληνικής και τουρκικής ενδυμασίας).

περισσότερα


Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon ντυμένοι με ενδυμασίες εύπορων Γάλλων στην Κωνσταντινούπολη.

περισσότερα


Ο Γενίτσαρος και o διερμηνέας που συνόδευσαν τον Jacob Breuning και τον συνταξιδιώτη του Jean Carlier de Pinon στην περιήγησή τους στην Κωνσταντινούπολη. Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του ντυμένοι με ενδυμασίες που φορούσαν οι έμποροι από τη Δύση στην Οθωμανική αυτοκρατορία.

περισσότερα


Ενδυμασίες από την Οθωμανική αυτοκρατορία, με «αρμένικο» τουρμπάνι, τις οποίες φόρεσαν ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon στο ταξίδι τους από την Κωνσταντινούπολη στην Αίγυπτο.

περισσότερα


Ενδυμασίες Εβραίων από τη Ρόδο, με τις οποίες ντύθηκαν ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon. Στα αριστερά της εικόνας ο Εβραίος οδηγός τους Αβραάμ.

περισσότερα


Ο Γενίτσαρος και ο διερμηνέας που συνόδευσαν τον Jacob Breuning και τον συνταξιδιώτη του Carlier de Pinon στο ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη στην Αίγυπτο. Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon με τις οθωμανικές ενδυμασίες που φόρεσαν στην Κωνσταντινούπολη και στην Αίγυπτο.

περισσότερα


Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon στον δρόμο από την Αλεξάνδρεια προς τη Ροζέττα, συνοδευόμενοι από τον Εβραίο διερμηνέα τους Ραφαέλ. Στο βάθος Αιγύπτιοι που συλλέγουν χουρμάδες.

περισσότερα


Οθωμανικές ενδυμασίες με τις οποίες ντύθηκαν ο Jacob Βreuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon στην Κωνσταντινούπολη και στην Αίγυπτο. Με ενδυμασίες Γενιτσάρων οι οδηγοί τους.

περισσότερα


Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon ντυμένοι με οθωμανικές ενδυμασίες στον δρόμο από το Κάιρο προς τις Πυραμίδες, συνοδευόμενοι από Γενίτσαρους και από τον εβραίο διερμηνέα τους. Στο βάθος, συκομουριές και κασσίες.

περισσότερα


Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon ξεκινούν για το ταξίδι τους από το Κάιρο προς το όρος Σινά μαζί με τη συνοδεία τους.

περισσότερα


Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon μαζί με τη συνοδεία τους, καθοδόν προς το όρος Σινά.

περισσότερα


Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon με τον συνοδό τους στο ταξίδι τους από την Αίγυπτο προς της Παλαιστίνη. Είναι ντυμένοι με οθωμανικές ενδυμασίες αλλά έχουν φορέσει καπέλα με φαρδύ γείσο ως προσκυνητές. Αντίστοιχα ο συνοδός τους φέρει ράβδο προσκυνητή στο ένα χέρι και ροζάριο με σταυρό στο άλλο.

περισσότερα


Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon ντυμένοι με οθωμανικές ενδυμασίες, και η συνοδεία τους, ένας τοπικός διερμηνέας και ένας Γενίτσαρος, στην Τρίπολη του Λιβάνου.

περισσότερα


Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon με τη συνοδεία τους, έναν τοπικό διερμηνέα και ένα Γενίτσαρο, στον δρόμο από την Τρίπολη προς τα όρη του Λιβάνου.

περισσότερα


Ο Jacob Breuning και ο συνταξιδιώτης του Jean Carlier de Pinon με τις ενδυμασίες που φόρεσαν στο ταξίδι της επιστροφής, στο πλοίο που μετέφερε προσκυνητές από την Τρίπολη με τελικό προορισμό τη Μασσαλία.

περισσότερα