Αναζήτηση Tags

Συμπληρώστε λέξη ή φράση

Σύνθετη Αναζήτηση

 
Τίτλος

Το τέμενος του Σουλτάνου Μπεγιαζίτ Β΄ στην ομώνυμη πλατεία της Κωνσταντινούπολης. Στα αριστερά διακρίνεται η Πύλη των Αγάδων, η οποία μετονομάσθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα σε Πύλη Σερ Ασκέρ. Αργότερα κατεδαφίστηκε, δίνοντας τη θέση της στη σημερινή Πύλη Σερ Ασκέρ, στην είσοδο του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.

Πρωτότυπος τίτλος

Mosque of Bajazet, with the Seraskier's Gate.

Χρονολογία έκδοσης

1838

Έκδοση

PARDOE, [Julia]. The Beauties of the Bosphorus; by Miss Pardoe, Author of "The City of the Sultan", illustrated in a Series of Views of Constantinople and its Environs, from original Drawings by W.H. Bartlett, Λονδίνο, George Virtue, 1838.

Σελίδα

106

Περιοχή/Τοποθεσία

Μπεγιαζίτ (Beyazıt)
Κωνσταντινούπολη
Θράκη

Θέμα

Άποψη
Αρχιτεκτονική - Οικιστικό περιβάλλον

Συλλογή

Βιβλιοθήκη Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη

Xάρτης